EduArt

Divadlo

Kroužky pro školní rok 2021/2022

S radostí a nadějí v hladký průběh školního roku 2021/2022 spouštíme přihlašování na kroužky. V nabídce naleznete fotbalový kroužek  Fotbal pro život zaměřený kromě fotbalových dovedností na rozvoj kondičních schopností a práci v týmu. V Divadlení – k rozvoji i pobavení budeme pokračovat v chystání představení Dobré ráno, ježku! a rádi mezi sebe přivítáme nové členy. Budeme především společně tvořit a hrát si. Každou první sobotu v měsíci se můžete ocitnout V přírodě v pohodě  a zjistit, že bláto a voda není překážka a les je dokonale promyšlené hřiště.

Z minulého roku již rozběhnutou aktivitou, ve které budeme pokračovat, je příprava muzikálu Salome z období 17. století na Jesenicku. Na premiéru se můžete předběžně těšit v dubnu 2022.

Oproti předchozím letům bohužel není v naší nabídce kroužek Tancování pro radost, protože se nám ho zatím nepodařilo personálně obsadit. Pokud by v tomto došlo ke změně, budeme Vás rádi informovat. V opačném případě věříme v otevření kroužku ve školním roce 2022/2023.

Přihlásit na kroužky se můžete zde.